med god mat og drikke.
Jeg laget litt småretter,det vil vel si tapas.
Skinkepai,med toppløk,sitrontimian og oregano oppi,
Skinkepai,med toppløk,sitrontimian og oregano oppi,
med deilig greskinspirert salat,ja å så måtte jeg jo lage tzatziki
Små munnfulle....
Små munnfulle....
bruschetta,
på den neste ble det fransk brie med soltørka tomater og litt basilikum.
Jeg bakte også Grissini,som jeg snurret parmaskinke rundt.
Gissini:
12 stk.
12 stk.
25 gr gjær
1/2 dl olivenolje
1/2 dl olivenolje
250 gr mel
11/2 ts flaksalt
1/2 ts sukker
ca 1 dl vann
3 salvieblad
Bland alt det tørre,
tilsett olje og temperert vann.
Eldt deigen i maskin til den slipper bollen.
Del deigen i 12 små emner
Trill ut til lange tynne grissini,ca 40 cm lange.
Lurt med litt olje på hendene når du triller ut.
Stekes med en gang høyt oppe i ovnen på 180 gr i ca 12 min.
avkjøl på rist.
Surr rundt en halv skive parmaskinke rett før servering.
Håper du får lyst til å prøve:))
Håper du får lyst til å prøve:))
6 kommentarer:
Tusen takk Linda for koselig kveld på fredag. Jeg hadde det helt topp..
Mm det ser godt ut!
Ønsker deg flotte maidager! klem : )
Det så og hørtes godt ut;o)
Jeg blir litt småsulten.
Ha en fin uke.
Klem;o)
Kjempeflott kveld på fredag. Maten smakte fortreffelig og flotte jenter gjorde kvelden helt perfekt.
Solveig.
Ser så deilig ut. En enkel variant av grissini får man ved å bruke "pose-pizza-deig", og så tilsette litt egne urter. Kan brukes når man er mye ute og skal lage noe raskt. ;)
Uhm, det ser rigtig lækkert ud. Når mit håndled igen er ok, må jeg prøve at bage grissini. Det er jo så nemt og smager.
Tusind tak for din søde hilsen.
God weekend.
Knus
Anne-Mette
Legg inn en kommentar