onsdag 6. april 2011

Våren titter frem i hagen.

Det er deilig når blomstene begyner å titte frem i hagen.

Jeg har ennå ikke begynt å jobbe noe i hagen.

Plutselig kan det komme noen kalde dager.

Lauvet fra i fjor beskytter jo en del.


Her er det flotte blader til stokkrosene som titter opp.

Akeleiene er også på gang,det er en flott tid vi går i møte. Jeg har vært inne i flere dager ,med fokjølelse og hoste. Var ute for første gang i dag. Men plutselig så kommer det ei hostekule, huff,nå er jeg lei.... Men nå kan det jo bare gå en vei... fremover. Både i hagen og med hosten:) Ha en fin onsdag ettermiddag, her blir det kyllingmiddag....

7 kommentarer:

toja sa...

Er det ikke herlig! Vi går en deilig tid i møte nå! Kos deg med kyllingmiddagen!

AnneH sa...

Så langt det har kommet hos deg. Nå som varmen skal komme så gleder jeg meg til å starte litt forsiktig med å klippe vissne stilker. Foreløpig har jeg ikke sett snurten av en krokus, men jeg håper de kommer snart!

Marit -Tusenfryd sa...

Det er så deilig når fargene kommer tilbake i hagen!
Våren er en herlig tid:)
Jeg har heller ikke gjort noe særlig ute, for som du sier man vet jo ikke - plutselig kommer det både kulde og det som verre er.

Blomsterguri sa...

Enig med deg og Marit - venter litt med å rydde i beddene. God bedring!

Torill sa...

Ja, vi går en herlig tid i møte. Det har så vitt begynt å titte frem noen grønne blader her også. :) God bedring! Klem fra Torill

STEINKJERRINGA sa...

For en flott heading du har fått. Nydelige farger. Her i Vesterålen har snøen reist for n'te gang og snøklokker er det masse av. I dag observerte også jeg krokus, så vi er ikke så langt etter her i nord.

karinanna sa...

Tro det ennå blir en stund til jeg ser noen krokuser her. Det ligger ennå masse snø på plenen. Det er uansett en herlig tid vi går i møte. Synes det er helt herlig når de første spirene viser seg.