søndag 4. mai 2008

Stiklinger,frø og hage.

Ville og vakre.En regntung kuleprimula.

Løyntnanshjerter og kremfargede tulipaner,vakert.

Detaljene klare til hagebilder med Tilda som tema.

Dette bordet fikk jeg kjøpt for 70 kr på loppis i fjor.

Merkepinnene er klare,greit å kjenne noen som jobber på
"iskremmen",
da har en mange merkepinner å ta av.

Ute å lufter stiklingene,timian og basilikum.

Hei alle sammen.
Her er det mye hagestoff for tiden,elsker denne
årstiden hvor alt vokser og gror i rekordfart.
Er som snarest innom en liten tur.
Har planer for dagen,så frø,bytte frø med min
hagevenn nedi veien.

Jeg skal så:
Buskblomkarse
Hagepoppelrose
Erteblomster
Ringkrage
Pyntekorg
Ha en fin søndag og en god uke!

18 kommentarer:

Ditaur sa...

See Please Here

sol&bolig sa...

Hei! Ja, her var det skikkelig hageaktivitet hos deg. Det er så hyggelig å plante ut og gjøre det koselig rundt seg ..... og nå er det jo begynt å blomstre i hagen også, eg har ein del staudar som blomstrar nå. Elles så har eg hatt den latmannshelga, men det er nå deilig det også av og til ! Ha ein fortsatt fin kveld!

Min verden sa...

Så nyelig du har det! Det har kommet lenger hos deg enn hos meg. Jeg har også en løytnadshjerte og den er ikke på langt nær så stor som din - og tulipanene. Vi er nok iallefall en uke eller to etter her. Koselig bilder. Håper du fikke sådd det du skulle. Jeg har ennå noe igjen, kanske i morgen. hanne

Anneh sa...

Så artig å se plantene dine. Og det plantebordet ditt var kjekt, skjønner jeg burde gå mer på loppis!Når jeg leste hva du skulle så, så kom jeg på at jeg også skulle ha sådd litt mer. Får ta en tur innom gartneriet i morgen. Håper du får en fin uke med masse utetid!

Grip dagen sa...

Du er visst like ivrig med hagespaden som med symaskinen...!
Jeg må innrømme at jeg også sier:
Ja takk, begge deler!

Vi her heldige som eier en hage! Det tenker jeg på den mange ganger til dagen!
Det er skjønt å rusle rundt og se alt som sprirer og blomstrer.
-Og så er det alltid noe som skal klippes litt, flyttes på, nytt skal handles og plantes, frø skal finne sin plass i hagen...
En blir aldri arbeidsledig!

Jeg må snart plante ut stiklingene mine, men jeg er så redd for at sneglene skal spise dem opp med en gang...
Ungene får 1 kr pr snegle de plukker - de kan bli rike i løpet av sommeren!

Idag står utvidelse av kjøkkenhagen på programmet...
Tung jobb! Snakkes!
Mange hilsner Marit

Albertines verden sa...

Heisan. Det som gjør blondene jeg fikk, litt ekstra spesielle er at jeg har fått dem etter barndomsvenninna til min bestemor. Hun døde i vinter, 91 år gammel. De hadde holdt sammen siden de begynte på skolen, og hun var sydame i hovedstaden. Da jeg kom til verden sydde hun en søt hvit/rosa rutet kjole til meg. Den har mamma tatt vare på. Så det er litt hyggelig å tenke på. Så på krakken har jeg planer om å sette på ett bilde av henne, og bruke noen av blonden. Ser det blomstrer så vakkret hos deg. Ha en fortsatt fin uke.

Lisa sa...

Hejsan Linda! Och tack för trevlig kommentar på min blogg! Ja, sparrisar är inte att leka med! Nu i säsongstider har vi sparris till lunch varenda dag! Lyllos oss!

Ha det bra!

Lene sa...

Hei, Linda :)

Jammen var det lenge siden jeg hadde vært på besøk her. Såå masse nytt å ta igjen :) Og så har du til og med hatt ett års dag på bloggen din!! GRATULERER!!!

Ser du koser deg i hagen om dagene. Såååå deeeilig!!! Endelig har også jeg fått litt tid til overs, og gleder meg til å etterhvert ta fatt på både det ene og det andre. Vet neimen ikke helt hvor jeg skal begynne, hehehe...

Og så såå mye fint du har funnet på loppis!! Den ildfaste formen minner veldig om en min bestemor hadde :) Fiiine minner :)

Ha en fortsatt finfin kveld, Linda :)

Klem fra meg :)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Guri, så mye lenger det har kommet hos deg enn hos meg! Måtte bare innom en rask tur og det angrer jeg ikke på, for her var det mye fint å se :-)
Her er vi travelt opptatt med våronn og konfirmasjonsforberedelser, men jeg vil likevel blogge litt, så da får det bli på natterstid...
Ha en fin torsdag!
Klem fra Britt :-)

Lisa sa...

Hejsan Linda!

Jag är tyvärr en sån där inbiten vegetarian. Ja, jag säger tyvärr för på sista tiden har jag verkligen börjat längta efter bacon och leverpastej. Vad är det med mig!!!!?

Iallafall! Diggar ditt loppisbord. Letar mig galen på loppisbord till min butik men det är lättare sagt än gjort! Ha det bra!

Min verden sa...

Nå er det tulipaner hos meg også "overalt" i hagen. Jeg har plassert noen både her og både der :) Staudene vokser og det er helt på det beste. Herlig. Hanne

Elzie sa...

Så mycket fint du visar. Våra blommor skulle behöva en regnskur också. Här är väldigt torrt i skog och mark.
Hopas ni får en bra pingst.
Kram Elzie

borghild sa...

Så masse fine blomster!! Flott plantebord og fint 'plantetilbehør' også!!:-) Og så smart å bruke ispinner til å skrive på! Tror faktisk jeg må herme litt der, for jeg lette og lette etter noe jeg kunne bruke her om dagen, og tenkte ikke på å bruke ispinnene som har ligget i en skoeske i flere år... Ha en god helg! Klem B:-)

Annemariesquilt sa...

Heia Linda så nå er du ferdig med alt styret og kan sitte å kose deg resten av helga. Håper alt gikk greit og at du ikke har slitt deg helt ut.
Nå må du bare tenke: Paris neste!
Husk du er min aller beste quiltevenn!

Anonym sa...

Hei! For et flott innlegg mamma, glad i deg. Klem Helene.

Lene sa...

Åååå, gratulerer såååå mye med vel overstått "vårens vakreste eventyr". Tenker både mor og konfirmant er tilfreds nå, og kan slappe litt av :)

Her planlegger vi en liten Oslosightseeing i dag. Skal bare ha litt sen frokost først. Det ble en sen sommernatt - og også sen morgenstund :)

Kos dere masse i sommernorge :)

God klem :)

LISBETH---<-@ sa...

Heisan Linda! Så herlige hagearbeidsbilder, hihi. Ja nå går det for seg med frø og jord, knoller og gjødsel, deilig. Jepp, bjørnerot, er fint med litt grønt innimellom blomstene, er med på å danne hrmoni og fremhever blomstenes ulike frager synes jeg. de får jo hvite blomster utpå sommeren ,men de fjerner jeg. det Japanske kirsebærtreet mitt er et hengende tre, så det vokser seg ikke sånn innmari høyt, mer opp og utover i en vifte. Nok 20 meters trær på denne tomten , he he.
ha en skjønn søndag.
Klem

FrkSnupp sa...

Mye fint i hagen din! Blir spennende å se utover sommeren. Søm kirke er kjempeflott, det må ha vært fint å konfirmere seg der...