fredag 25. april 2008

Utfordring.

Dette var et mislykket kjøp fra SIA.
Ser så flott ut,men om kubbelyset renner så
havner det rett på duken,kan ikke tenke meg noe
så dumt.Kanskje lyset også er et dårlig kjøp.Hm,hm.
Disse tingene er jeg veldig glad i,min nye jakke og sko.
Utfordringen kommer fra Aalerud Stall.
Noe jeg liker og misliker av ting jeg har handla.
Det kan jo bli litt,hm,hm,noe går rett i søpla også.
Sender utfordringen videre til:

Anne Maries Quilt
Grip Dagen
Annes Hule

10 kommentarer:

Grip dagen sa...

Den utfordringen tar jeg, Linda.
Det skal ikke bli vanskelig å finne ting til hverken den ene eller den andre kategorien...
Jeg planlegger et innlegg, må vel få gang på det nå.
Ha ei fin helg der sør!
Klem Marit

Annemariesquilt sa...

Heia tar utfordringen, men det kan hende at jeg bruker litt tid før jeg finner ut hva jeg skal velge, hmm. Skal servere i konfirmasjon i morra, har vondt i kneet så det kan bli en utfordring i seg selv..
Har akkurat begynnt å sy på stoffene jeg kjøpte på Kathrines quiltestue i høst. (på quilteturen vet du...) Er ferdig med å sy sammen både Tonjes og Marits sine sengetepper. Skal sende dem avgårde til quilting snart. Hadde tenkt å kjøre til Stoa og levere dem men kneet stopper meg. Har fått mange skinnbiter i offwhite fra Lisbeth, skal dele på klubben på Mandag.. Kos deg i helgen, det nærmer seg jo konf for deg også.....

anneh sa...

Jaha, nå satt jeg nesten morgenkaffen i halsen :) Dette skal jeg tenke litt på. Bør jo ikke være så vanskelig...

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så bra at du tok utfordringen! Ergelig med den lysholderen som ikke fungerte, da... Og så var den fra SiA også, som er en av mine yndlingsbutikker!
Jakka og skoene skjønner jeg at du er fornøyd med, de så kjempegode ut :-)
Ha en flott lørdag!
Klem fra Britt :-)

Huset på toppen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Huset på toppen sa...

Ja, det er kjempe irriterende når det kommer sterin på duken,og spesielt vis det er en som du har laget og quiltet. Likte godt fargen på jakken din!!

Ha en fin helg!!

borghild sa...

Ja, jeg var også på Lund, og det var bare helt villt. Tenkte jeg skulle være der da de åpnet, men måtte ta noen runder for å finne parkeringsplass, men jeg så jo alle de som stod og ventet for å få slippe til!! Jeg synes det har pleid å være mye folk på rideskolen, men det var jo ingenting i forhold! Nok om det, jeg kjøpte iallfall et (for meg) nydelig skap, så jeg er kjempeglad for det, går bare og smiler!!:-)
Takk for invitasjonen til mandag, men jeg tror jeg må takke nei:-) Lise Bergene er jo kjempeflink, og jeg har mange av bøkene hennes, så dere får kose dere dere andre, skjønte at anne marie skulle også:-) Ha en riktig god helg videre! Klem B:-)

borghild sa...

Ja, jeg kjøpte et pent gammelt et som stod ute:-) Hadde et par runder først, syntes det var litt dyrt, men fikk godsnakket litt med han som stod der, og fikk det litt billigere:-) Og det var godt jeg slo til og ikke ventet lenger, for mens jeg var bort i minibanken 50 meter unna, hadde det vært tre stykker der som var villig til å kjøpe det til pålydene...:-)
Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Min verden sa...

Det er ergelig når det renner fra lyset. Hiv den i søpla. Kjedelig med pene ting som ikke er noe tess. Det er deilig med hage og tur. Jeg ønsker meg en diger fontene i låvebrønnen :-) Det er det ingen som vet om ennå, må kanskje liste det frem. De andre vil tro jeg er helt gal. Fortsatt god søndag. Hanne

jeanette.blogspot.com sa...

Kosleg helsing på bloggen min:)
Sia lys har jeg dårlig erfaring med:(
d bare renner.... men d har jo så mange fine lys, så en blir lett frista.. :) for d er jo så fine å se på.. Lykke til med konfirmasjon!:)
Fortsatt fin torsdag!