søndag 24. juni 2007

En fantastisk helg.

Skabiosaen er fantastisk,et lite kunstverk.Flott rose,fikk rosebusken i gave et år av mann og barn.

Den første ringblomsten,nydelig farge og flott å drysse over salaten.


Vi reiste ut på hytta lørdag formiddag.Skulle feire St.Hans ute i skjærgården.Været var deilig å varmt,men med vind.Hele familien var samla med stort og smått.Barna badet masse, har våtdrakter nesten alle.Vi stelte i stand til fest, reker sto på menyen.De var deilige,det smakte fortreffelig.Etterpå hadde vi jordbær,is og pikekyss.Det var godt,men pikekyss må kunn nytes i små mengder.Vinden varte hele kvelden så bålbrenning ble det ikke.Vi kledde oss godt å satt ute å så på båtlivet.
I dag dro vi på tur på en naboøy der det er flotte turstier.Vi fant markjordbær det er jo morro,finn et strå å tre dem på....masse flotte blomster var det også.I dag ble det grilling før vi dro hjem.
Vel hjemme ble det plenklipping, vanning og litt foto.
Nå er det stille i huset jeg sitter bare her å skriver litt.Får avslutte nå klokka er passert 24....
Ha en fin ny uke...

2 kommentarer:

Timotei sa...

Så fine bilder hos deg i dag! Høres ut som dere har hatt en koselig St.Hansfeiring.
Herlig veske du har sydd også. Den ble så sommerlig og frisk i fargene! Litt greit å få brukt opp noen restestoffer av og til også.

Gunhild, NO sa...

Hei og takk for kommentar i bloggen min. Du er også sørlending!! Jeg har ikke oppdaget så mange fra Sørlandet her inne hittil. Nå ble jeg jo veldig nysgjerrig på hvor du hører til. Skjønner det er nabofylket.Forresten fine bilder du viser. Og det stemmer jo med Brekkestø.....