for vi fikk ny vaier/snor i kantklipperen.
Estragonen,mye større nå da, men den er ingrediens i oppskrift å må vises frem. Eplemynten står fint nå. Timianen kom seg igjenom vinteren, så så skral ut for noen uker siden. Masse deilig oregano, nam ,nam.
stuselig ut fordi jeg fikk flytta den seint.
Det er Pinse å mange drar nok fram grillen.
Estragon og persillesmør:
- 75 gr mykt godt smør røres mykt
- 11/2 ss hakket estragon
- 1ss hakket persille
- 1sssitronsaft
- salt og pepper
Serveres til biff,lammekoteletter,grilla fisk og grilla tomat.
Urtesmør:
- 200 gr mykt godt smør
- 2ss hakket bladpersille
- 1ss gressløk
- 1sssitronmelisse
- saft av en halv sitron
- salt og pepper
- Deilig til grillmaten,på rundsrykkene til salaten eller på nykokte grønsaker.
3 kommentarer:
Så flotte bilder fra hagen din. Sitter her og bare nyter de mens regnet høljer ned ute. Her har det vært regn, regn og atter regn. Godt syvær, men nå syns jeg nesten det begynner å bli vel mange timer ved symaskinen. *lol
Ha ei riktig fin uke.
Heisan:)
Så koselige bilder av krydderplantene dine! Gøy med oppskrift også,...skal prøve den:)
Håper du har hatt en fin pinse.
Jeg har hatt en flott inspirasjonstur...flotte utstillinger med nydelige tepper.
Nå skal det bli godt å kose seg i hagen fremover.
Ønsker deg en fin uke, klem
Takk for flotte oppskrifter, de skal eg nok prøve. og det vokser og gror i hagen ser eg. Deilig1 Ha ei fin veke.
Legg inn en kommentar