Spente kursdeltagere.
I går var jeg på Gladmat kurs på Hotell Norge.
Kursets tema var:Festmat for ungdom.
Vi var en blandet forsamling på 20 personer.
Undommene var i alderen 15-75 år ca.
Vi kom inn å fikk tildelt t-skjorte og forkle.
Vi kommer inn å setter oss til bords.
Alle er spente å seer seg rundt,på bordekking ,
Vi kom inn å fikk tildelt t-skjorte og forkle.
Vi kommer inn å setter oss til bords.
Alle er spente å seer seg rundt,på bordekking ,
å andre detaljer i rommet.
Vi går igjennom kveldens meny,å vi ser noen
små triks før vi begynner.
Vi er 5 stk på lag,to venninner av meg,et ektepar og jeg.
Vi er 5 stk på lag,to venninner av meg,et ektepar og jeg.
Menyen blir lest og oppgaver fordelt.
Jeg føler meg litt som ei forvirra veggelus.
Vi kommer igang,ting tar litt tid siden kjøkkenet ikke
er kjent.
Meny:
Parmaskinke med melonsalat og urterømme.
Helstekt filet av okse med grønnsakssaute,
rødvinssky og fløtepoteter.
Creme brulee med friske frukter og bringebærsaus.
18 kommentarer:
Hei kosa meg masse sammen med deg og Solveig. Det var virkelig koselig. Så var evt å sy sammen i morra, gleder meg.
Mmmmmmmm, det der så ikke vondt ut. Kan tenke meg dere koste dere, både med å lage maten og spise den!
Dette så jo fristende ut det da! Får ikke til crème bruléen slik jeg vil jeg da...
Tenk at du allerede har slike vårtegn i hagen som i innlegget under!! :drømmer: Her har jeg masse snø og kaldt enda.
Men jeg har begynt å så da.. blomkarse blant annet- alt for tidlig men jeg klarte ikke å vente for det er noen spennende sorter som ikke er orange men herlige farger i krem, rosa og aprikos. Ha en fin dag! :-)
Hei - "brylkrem" er noe av det beste som finnes. Jeg spiser med kvalm og syk i Frankrike på det - men det blir ikke det samme her hjemme. Har du smakt den med appelsin? - eller lavendel? - eller kanel? - eller...... Jeg har smakt ALLE!
Nam nam!!! Høres ut som en koslig kveld. Venninne mine tok meg med dit på utdrikkningslaget mitt ...ble god og mett , og litt trøtt , hahaha....!!!
Klem
Dette så innmari fristende ut, som alltid blir jeg sulten av å se lekre retter men gidder ikke å lage noe, så tar meg en appelsin..
Dette så godt ut! ...Det er forresten en stund siden jeg besøkte deg her nå. Jo,forresten, jeg var innom en gang uten å si fra at jeg var her....
Ha ei god helg!
Dette så virkelig godt ut. Det er så utrolig hyggelig med slike kurs. Ha ei fin helg.
Å hjelpes, nå sikler jeg her!!
Både mann og datteren min er så kresne i matveien, det mest eksotiske som kan serveres her i huset er taco og pizza, så gjett om de bildene fristet en matmoms som spiser nesten alt;0)
Dette hadde vært noe for meg, har aldri deltatt på noe matkurs.
Ønsker deg en koselig helg!
Hørtes da både moro og veldig godt ut!
Ser det spirer og gror i hagen din allerede. Så heldig! Kos deg.
Trine
Hei!
Takk for hyggelig besøk i bloggen min :-) Du skal gjerne få oppskriften på brødet, jeg skal finne den i kveld og skrive en ny kommentar i morgen. Jeg elsker å dele oppskrifter :-)
Det hørtes utrolig spennende ut med matkurs, det kunne jeg virkelig ha tenkt meg å prøve selv også. Jeg leser gjerne kokebøker på senga og ser alt som er av matprogrammer på TV for å lære noe nytt. Matlaging er noe man aldri blir utlært i...
Jeg har lest litt i bloggen din og ser at du er flink til mye, blant annet å sy. Håper det er greit at denne kløna med symaskin linker til deg, slik at jeg finner deg igjen?
Ha en flott lørdagskveld!
Hilsen Britt :-)
Lekker mat dere laget!
Biff, fløtepoteter er alltid velykket lørdags kvelds hos oss!!
Ha en fin lørdagskveld!!
Hei! Takk for hilsen. Måtte jo innom deg også da. Gøy med sørlendinger her. Høres spennende ut med matkurs. Det kunne jeg ha trengt. Så at du hadde link til Mona Ida sitt atelier. Det kunne jo jeg også hatt i bloggen min. Har veldig sansen for bildene hennes. Vi har også felles familie og jeg traff henne i et selskap for et par dager siden.
Mmmm... dette så jo riktig så godt ut...
Ha ei koselig helg...
Høres spennende ut med matkurs! Og veldig fristende den menyen der!
Den maten så kjempedeilig ut! Jeg var med på det kurset for ca 4 år siden, da lagde vi rypebryst, litt 'skummelt', men det ble også veldig godt! Og creme brulee er bankers her i gården, sååå godt!
Ååå, yammi, yammi - og så sååå morsomt, da :) Tenker gjengen storkosa seg på alle måter :)
Ha en finfin dag, Linda :)
Klem fra Lene :)
ativan sale ativan withdrawal vomiting - buy ativan online no prescription needed
Legg inn en kommentar