Lager du komper...! Og så ber du ikke meg på middag?! Jeg har slekta mi på sørlandet og er vokst opp med komper - deilig! Med timian i gryta, smelta smør og sukker på... Mmmm.
Du hadde lagt igjen kommentar hos meg ang. skiltene mine. Jeg kjøper fjøler som jeg sager til, filer og pusser. Så er der bare å finne noe lurt å male på dem...
Ble nyskjerrig da jeg leste om bispestolene ved hytta deres. Den historien virket kjent. Er det i Evje? Vi hadde hytte der frem til midten av 80-tallet. Vi vi traska gjennom furuskauen til bispestolene - hvis det er de samme da...? Marit
Hei på deg:) Vet ikke om kompe er helt min rett hehe ... jeg har stått over stekepannen og stekt hjemmelagde karbonader med svigermor i dag-barnedåp neste helg:-) Koselig blogg så jeg linker deg jeg.
Imponerende at du tar deg tid til å lage komper. Det er jo bare kjempegodt. Må innrømme at det var veldig rart å smake komper for første gang for mange år siden. Har prøvd å kjøpe innimellom sånn at jentene mine, som er sørlendinger, får denne tradisjonen med seg videre. Kanskje jeg prøver å lage det igjen snart???
Namnam, dette såg kjempegodt ut! Her hos oss heiter det komler. Me kokar salt lammekjøtt ev. salt flesk, vossakorv, kålrot og gulerøtter til + sprøsteikt bacon.
5 kommentarer:
Lager du komper...! Og så ber du ikke meg på middag?!
Jeg har slekta mi på sørlandet og er vokst opp med komper - deilig! Med timian i gryta, smelta smør og sukker på... Mmmm.
Du hadde lagt igjen kommentar hos meg ang. skiltene mine. Jeg kjøper fjøler som jeg sager til, filer og pusser. Så er der bare å finne noe lurt å male på dem...
Ble nyskjerrig da jeg leste om bispestolene ved hytta deres. Den historien virket kjent. Er det i Evje?
Vi hadde hytte der frem til midten av 80-tallet. Vi vi traska gjennom furuskauen til bispestolene - hvis det er de samme da...?
Marit
Hei på deg:)
Vet ikke om kompe er helt min rett hehe ... jeg har stått over stekepannen og stekt hjemmelagde karbonader med svigermor i dag-barnedåp neste helg:-)
Koselig blogg så jeg linker deg jeg.
Ha en fin uke:-)
Imponerende at du tar deg tid til å lage komper. Det er jo bare kjempegodt. Må innrømme at det var veldig rart å smake komper for første gang for mange år siden. Har prøvd å kjøpe innimellom sånn at jentene mine, som er sørlendinger, får denne tradisjonen med seg videre. Kanskje jeg prøver å lage det igjen snart???
takk for tipset om å male hjertene....så langt hadde jeg ikke tenkt ennå..
Så flink duer å lage komper.
Ha en fin kveld.
Namnam, dette såg kjempegodt ut! Her hos oss heiter det komler. Me kokar salt lammekjøtt ev. salt flesk, vossakorv, kålrot og gulerøtter til + sprøsteikt bacon.
Legg inn en kommentar